Aangename schatkamer (pragmatisch spel): getuigenis

Of je nu van snoep of vers fruit houdt, er'’ Er zijn veel van beide in Sweet Bonanza – een poort met 6 rollen, waarbij alles wordt gewonnen, mogelijk gemaakt door Practical Play. De kern van het spel is gebaseerd op de Tumble-functie, die aangeeft dat winnende mixen kettingreacties veroorzaken waarbij winnende symbolen worden geëlimineerd en vervangen door nieuwe, waardoor je rug aan rug kunt winnen. Hoewel het '’ Het bestaat al een tijdje en het is een soort videogame-engine die de afgelopen jaren steeds prominenter is geworden, omdat het de gameplay eerder uitbreidt en gamers in staat stelt met de gokkast te communiceren op een manier die meer op cross-play lijkt. platformcomputerspel.

In Sugary Food Gold Mine heb je niet alleen de redelijk grote 6×5-speeltuin bij de hand, maar ook een aantal aantrekkelijke attributen om je scherp te houden. Het hoogtepunt omvat een gratis rotatie-beloning waarbij willekeurige vermenigvuldigers kunnen dalen om uw overwinningen tot 100x te vergroten. In eerste instantie moet je echter kiezen of je op inzetniveau 20x of 25x wilt spelen. Op inzetniveau 20x (van 0,20 tot 100 € per draai) krijgt u de keuze om de gratis spinsbonusaanbieding te kopen voor een prijs van 100 keer uw risico.Lees verder sweet bonanza artikelen op internet Bij een inzetgraad van 25x (0,25 tot 125 € & euro; per draai) is de keuze voor een incentive-aankoop uitgeschakeld en worden er extra scatters aan de rollen toegevoegd, waardoor uw kansen op het behalen van het voordeel groter worden.

Jij'’ We worden hier verwelkomd in een vreemde Willy Wonka-achtige wereldbol, allemaal gemaakt van gelato, cake en snoep. Met een breuk in kleur, op de rollen kun je'’ Je ziet een selectie edelsteenvormige snoep- en fruitsymbolen die bestaan ​​uit appels, pruimen, meloenen, druiven en bananen. Waardevoller zijn de milieuvriendelijke, blauwe en paarse bonbons. Het leidende teken is het rode, hartvormige snoepje. Het biedt je 40 keer zoveel risico als je er 12 tot 30 tegelijkertijd ergens op de rollen laat landen.

Aangename goudmijn (pragmatisch spel): attributen

Pleasant Gold Mine is een port met gemiddelde tot hoge variantie die eigenlijk alles te maken heeft met de Free Rotates-beloning. Om dit te veroorzaken, moet je tegelijkertijd 4, 5 of 6 lolly-scattersymbolen laten landen. Dit levert je 2, 4 of 80 keer je inzet en 10 gratis rotaties op. Wanneer er tijdens de functie 3 of meer scatters landen, worden er 5 extra gratis rotaties bijgedragen aan je totale bedrag.

De onderstaande basisprincipes komen overeen met die in het basisvideospel, maar met het extra voordeel van willekeurige vermenigvuldigers. Houd de suikerbommen in de gaten! Deze vermenigvuldigingswaarden variëren van 2x tot maar liefst 100x en zullen uw uitbetalingen op passende wijze verbeteren.

Wonderlijke Bonanza (pragmatisch spel): oordeel

Sweet Treasure Trove kan niet worden beschuldigd van het verhogen van uw glucosegehalte, maar de hoge bloeddruk zou heel goed een paar pieken kunnen bereiken, gezien het uitstekende potentieel dat daaronder beschikbaar is en kan oplopen tot maar liefst 21.100 keer uw risico in het voordeel. Visueel biedt het een soort rommelige en rommelige impact die we moeten claimen, en de echte gameplay is in eerste instantie een beetje ingewikkeld naarmate de tekenen slijten.” Je hoeft niet echt van rol tot rol te hechten om winnende mixen te vormen, hoewel je er al snel gebruik van maakt.

De basisvideogame is in plaats daarvan bewerkelijk omdat er '’ Er valt hier weinig te verwachten, behalve het activeren van de bonusaanbieding. Als je dat toch doet, voel je je eigenlijk als een kind in een snoepwinkel. Het attribuut is op zo’n manier gebouwd dat het veel opwinding mogelijk maakt – wanneer je een enorme vermenigvuldigingssuikerbom op de rollen ziet raken, moet je eerst wachten tot de Tumble-functie zijn gang gaat, in de hoop dat deze net zo groot zal worden. mogelijk te maken, wetende dat het zeker een vermenigvuldigingsbehandeling zal krijgen zodra het voltooid is. Uitstekend!

Hoewel het niet de allerbeste Pragmatic Play slot is die we hebben’ Ik heb ooit gespeeld, het” Het is absoluut een extra uitstekende titel om van de lopende band te verlaten. Trek gewoon aan'’ Geef je niet te veel over aan suikerhoudend voedsel, het is Het is niet goed voor je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu